Advoinfo wordt mogelijk gemaakt door advertentie inkomsten. Om de website voor iedereen beschikbaar te maken vragen we u om uw Adblocker uit te schakelen.

Concurrentiebeding voorbeeld

Concurrentiebeding voorbeeld. Er zijn veel verschillende soorten concurrentiebedingen. Welke gebruik je? Dat hangt af van verschillende omstandigheden. Hier vindt je een aantal voorbeelden die je vrij mag gebruiken.

Concurrentiebeding voorbeeld tijdens arbeidsovereenkomst

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien. Onder concurrerende activiteiten worden alle activiteiten verstaan die de werkgever verricht.

Concurrentiebeding na arbeidsovereenkomst

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst en voor een periode van één jaar na afloop van de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien. Onder concurrerende activiteiten worden alle activiteiten verstaan die de werkgever verricht.

Concurrentiebeding voorbeeld regionaal

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst en voor een periode van één jaar na afloop van de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien in een straal van 15 kilometer rond de vestigingsplaats van de werkgever. Onder concurrerende activiteiten worden alle activiteiten verstaan die de werkgever verricht.

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst en voor een periode van één jaar na afloop van de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien in de Provincie Utrecht. Onder concurrerende activiteiten worden alle activiteiten verstaan die de werkgever verricht.

Concurrentiebeding twee jaar

Wil je een concurrentiebeding voor een duur van twee jaar afspreken, dan moet je goed beschrijven waarom dit nodig is en wat het belang van de werkgever hier voor is.

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst en voor een periode van twee jaar na afloop van de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien. De termijn van twee jaar is noodzakelijk om de belangen van de werkgever te beschermen. De werknemer krijgt toegang tot specifieke bedrijfsinformatie die voor de werkgever van grote waarde is en die de positie van de werkgever ernstig kan schaden indien deze door derden kan worden gebruikt. Om die reden gaat werknemer akkoord met een concurrentiebeding voor de duur van twee jaren. Onder concurrerende activiteiten worden alle activiteiten verstaan die de werkgever verricht.

Specifieke activiteiten

Het is werknemer verboden om tijdens de arbeidsovereenkomst en voor een periode van één jaar na afloop van de arbeidsovereenkomst concurrerende activiteiten te ontplooien. Onder concurrerende activiteiten worden de volgende activiteiten verstaan:

Activiteiten die hier niet zijn omschreven zijn niet concurrerend en zijn toegestaan.

Beperkingen concurrentiebeding

Een concurrentiebeding beschermt niet altijd. Je kan het omzeilen. Hier lees je hoe je dat doet.

Concurrentiebeding voorbeeld gratis

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten